Væsentligste forretningsområder

Holtegaard & Partners’ væsentligste forretningsområder er fast ejendom og selskabsret. Holtegaard & Partners er en ambitiøs, engageret, moderne og dynamisk advokatvirksomhed, der yder rådgivning til erhvervs- og privatklienter. Fast ejendom og selskabsret er særlige strategiske fokusområder, hvor Holtegaard & Partners har opbygget en betydelig ekspertise inden for såvel juridiske som kommercielle forhold, både i rådgivningsfasen og ved førelse af voldgifts- og retssager.

Værdigrundlag

Holtegaard & Partners’ værdigrundlag bygger på ordentlighed, der er vores mantra og grundlaget for vores rådgivning, såvel som for vores forhold til klienter, samarbejdspartnere og hinanden. Vi sætter en ære i at arbejde effektivt og professionelt for vores klienter – altid med indlevelse i klienten og sagen samt med fokus på målet og på de rigtige processer (den korteste vej) og løsninger.

 

Holtegaard & Partners lægger stor vægt på det personlige samarbejde med klienten, og vi påtager os både store og mindre opgaver i tæt samarbejde med klienten og klientens øvrige rådgivere, således at indgående kendskab til klientens særlige forudsætninger og ønsker til opgavens løsning sikres.
 

Højt kvalificerede

Holtegaard & Partners’ advokater er højt kvalificerede og i høj grad specialiserede inden for fast ejendom og selskabsret, men kendetegnende er, at alle advokater har en grundlæggende og generel forståelse for og kendskab til de centrale erhvervsretlige områder. Vi tror, dette er det bedste udgangspunkt for en rigtig god rådgivning. Holtegaard & Partners arbejder effektivt og professionelt for sine klienter med fokus på at opnå værdiskabende løsninger af høj kvalitet samt et tilfredsstillende resultat for klienten. Ved kombination af erfaring med forretningsmæssig juridisk tankegang, der er opbygget gennem mangeårigt bestyrelsesarbejde i selskaber og fonde, sikrer vi, at vores klienter altid får belyst en sag/problemstilling ud fra en juridisk, økonomisk, forretningsmæssig, strategisk samt kommerciel synsvinkel. Vi ser det som vores fornemmeste opgave derigennem at skabe et beslutningsgrundlag for vores klienter og være aktive sparringspartnere omkring beslutningen/løsningen. For os er dette grundstenen i enhver rådgivningsopgave.

 

Vi er specialister inden for:

  •   Fast ejendom.
  •   Erhvervslejeret og boliglejeret.
  •   Entrepriseret.
  •   Fondsret.
  •   Selskabs- og erhvervsret.

Mange års erfaring

Derudover har vi mange års erfaring og ekspertise inden for en lang række yderligere retsområder, blandt andet køb og salg af virksomheder samt immateriel ret.